Cinderella (1950) online sa prevodom

Glasova: 0
Kategorija: Animirani
Postavio: Tommy0412 (22 February 2017)
Pregleda: 491
Tags (Oznake): cinderella, Pepeljuga, Cinderella (1950)
podijeli na društvenim mrežama
Facebook Twitter Google Reddit

Zapratite nas na drustvenim mrezama
facebook-page instagram twitter reddit

Cinderella (1950)

Online Sa Prevodom

PRIJAVI PROBLEM NA STRANICI / UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE / PRONAĐI TREJLER

LINK 1
Komentari
Tommy0412 1
Pepeljuga je skromna i vrijedna djevojka koja je ostala bez majke, a njen očajni i usamljeni otac pronalazi idealnu novu suprugu s dvije kćeri kako bi osigurao da mu kći više ne bude sama.

Pepeljugin otac umre pa je ona prisiljena nastaviti živjeti s maćehom i zlim polusestrama koje je tjeraju da radi najteže fizičke poslove u kući dok one uživaju. Jednog dana stigne pozivnica za kraljevski bal za sve neudane djevojke. Pepeljugi se razveseli mogućem balu, a maćeha joj je obećala da će moći ići sa svojim polusestrama ako napravi sve poslove u kući i sašije si haljinu. Pepeljuga uspijeva uz pomoć prijatelja miševa i ptica koji su joj sašili haljinu - ali kada su to vidjele, ljubomorne polusestre su uništile sve što je radila i odlaze bez nje na bal.

Pepeljuzi dolazi Dobra vila koja joj uz pomoć čarolije daje haljinu, cipelice i kočiju uz upozorenje da čarolija traje samo do ponoći. Pepeljuga na balu upoznaje Princa i zaboravi na vrijeme pa kad sat otkuca ponoć ona bježi iz njegovog naručja, a putem joj ispadne staklena cipelica koju Princ nalazi... to je jedini trag koji ima o svojoj voljenoj.
Samo registrirani članovi mogu dodavati komentare
Registracija | Prijava

stani filmovi, domaci filmovi, dokumentarci, serije

za gledanje

online sa prevodom

besplatno

Dostupno na Android/iOS/Smart Tv uređajima


vezija za: android/iOS uređaje
copyme 2018