She's Too Young (2004) online sa prevodom

Glasova: 0
Kategorija: Drama
Postavio: Tommy0412 (28 July 2017)
Pregleda: 675
Tags (Oznake): She's Too Young (2004), She's Too Young, Ona je premlada
podijeli na društvenim mrežama
Facebook Twitter Google Reddit


She's Too Young (2004)

Online Sa Prevodom

PRIJAVI PROBLEM NA STRANICI / UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE / PRONAĐI TREJLER

LINK 1
Komentari
Tommy0412 1
Sadržaj
Hannah Vogul (A. Dziena) ima stroge i brižne roditelje. Možda je dijelom i zbog njih ona jedina u školi koja se još nije okušala s dečkima, pa nije popularna, iako je vrlo lijepa i pametna. Njezine prijateljice Dawn (M. McDonald) i Becca (M. Park) već su vrlo iskusne. Kad bi njihovi roditelji znali koliko su partnera promijenile, ne bi vjerovali.

Najpopularniji dečko u školi je Nick (M. Erwin). On se hvali svojim osvajačkim uspjesima, a djevojke, sretne što ih uopće pogleda, smjenjuju se kao na traci. Nakon što je "potrošio" Dawn i Beccu, Nick se udvara Hanni, ali, iskusan kakav jest, s njom mijenja taktiku, pa ona i ne posumnja da će biti, kako kaže njezin najbolji prijatelj Tommy (J. Dinicol), samo još jedan modni dodatak u njegovoj kolekciji.
I dok djeca seks smatraju nečim tako nevažnim da i ne misle s kim to rade, roditelji vjeruju da je baš njihovo dijete izuzeto. Neki i znaju, ali o tome se šuti. Tako to ide sve dok Dawn ne dobije prištiće u usnoj šupljini, a školska medicinska sestra joj kaže da ima sifilis. Istraživanje otkriva mrežu od najmanje dvjesto zaraženih i ono što je šokiralo roditelje: neka od njihove djece promijenila su i pedeset spolnih partnera...

Ovaj izvrstan film daje poraznu sliku suvremenog društva, osobito života mladih, njihovih međusobnih odnosa i odnosa u obitelji. Napet, s dobrim glumcima (Miriam McDonald bila je nominirana za nagradu Young Artist), odličnim scenarijem i uz sve vrlo poučan.
Samo registrirani članovi mogu dodavati komentare
Registracija | Prijava

stani filmovi, domaci filmovi, dokumentarci, serije

za gledanje

online sa prevodom

besplatno

Dostupno na Android/iOS/Smart Tv uređajima


vezija za: android/iOS uređaje
copyme 2018