Konak kod Hilmije (2018) S1E6 online sa prevodom

Glasova: 1
Kategorija: Ostalo
Postavio: sporttv019 (12 June 2018)
Pregleda: 175
Tags (Oznake): Konak kod Hilmije (2018) S1E6, Konak kod Hilmije (2018)
podijeli na društvenim mrežama
Facebook Twitter Google Reddit

Zapratite nas na drustvenim mrezama
facebook-page instagram twitter reddit

Konak kod Hilmije (2018) S1E6

PRIJAVI PROBLEM NA STRANICI / UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE / PRONAĐI TREJLER

LINK 01
Komentari
sporttv019 1
Radnju će dodatno začiniti i dvojica rudara, partizanski ilegalaci sakiveni u podrumu konaka, koji imaju zadatak da iskopaju tunel do njemačkog skladišta oružja.

Prevrtljivog vlasnika konaka igra Emir Hadžihafizbegović, a pored njega u glavnim ulogama imat ćemo priliku da gledamo i Tarika Filipovića, Bojana Perića, Milenu Vasić, Darka Tomovića, Marka Cindrića, Ilira Tafu, zatim generaciju mladih glumaca kao što su Marija Pikić, Igor Skvarica, Emir Zumbul Kampetanović, Adnan Omerović, Rijad Gvozden i Dino Sarija ali i mnoge druge proslavljene glumce sa ex YU prostora.

TV serijal “Konak kod Hilmije” potpisuje već dokazani scenarističko-rediteljski duo Feđa Isović i Elmir Jukić, čija je hit serija “Lud, zbunjen, normalan” bila jedna od najgledanijih regionalnih ostvarenja.

“Kako bi naši gledaoci i nadalje uživali u novitetima na TOP kanalu, raduje nas što već početkom maja možemo da im pružimo još jednu vrhunsku seriju sa ovih prostora, ovog puta humorističku!

Dok sa nestrpljenjem iščekujemo na TOP kanalu nove sezone “Ubica mog oca”, “Senki nad Balkanom”, kao i novu seriju “Žigosani u reketu” i ovaj projekat nas izuzetno raduje prevashodno što izlazi iz kuhinje dokazanih autora komedija koje svi sa užitkom gledaju” istakla je Aleksandra Subotić, direktor United Medie

“S obzirom da je za nas veliki izazov biti dio tako značajnog medijskog projekta kao što su akcije United Medie, mi ćemo gledaocima ponuditi naš najjači adut – humor. Ovaj put to je dinamična, sjajno glumljena, po tematici i likovima vrlo netipična situacijska komedija u kojoj smo okupili izuzetnu glumačku ekipu. U “Konaku kod Hilmije” sve je moguće, historija je samo okvir za priču, a ne striktna, faktografska obaveza. Jako nas zanimaju reakcije publike jer se, zapravo, pričajući priču iz 1941. godine dobro zezamo sa prezentom”- istakao je reditelj serije, Elmir Jukic.

Serija Konak kod Hilmije će imati svoju premijeru 7.5. u 20:00 sati na kanalu TOP. Svakog ponedjeljka će se emitovati nove epizode, a tokom nedjelje gledaoci će moći da pogledaju reprize.
Samo registrirani članovi mogu dodavati komentare
Registracija | Prijava

stani filmovi, domaci filmovi, dokumentarci, serije

za gledanje

online sa prevodom

besplatno

Dostupno na Android/iOS/Smart Tv uređajima


vezija za: android/iOS uređaje
copyme 2018