Longmire: Sezona 1 online sa prevodom

Glasova: 0
Kategorija: Longmire
Postavio: Tommy0412 (31 May 2017)
Pregleda: 965
Tags (Oznake): Longmire: Sezona 1, Longmire, Sezona 1
podijeli na društvenim mrežama
Facebook Twitter Google Reddit


Longmire: Sezona 1

online sa prevodom

PRIJAVI PROBLEM NA STRANICI / UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE / PRONAĐI TREJLER


Komentari
Tommy0412 1
Walt Longmire postao je udovac prije samo godinu dana i psihički se oporavlja skrivajući svoju bol iza hrabra lica i sarkastičnoga humora. Budući da se nakon smrti svoje žene muči, na poticaj svoje kćeri Cady, Longmire zna da je došlo vrijeme za promjene u njegovu životu. Uz pomoć Victorije "Vic" Moretti, svoje nove zamjenice, ponovno oživljava svoju ljubav prema poslu te se odlučuje još jedanput kandidirati. Kad se mladi i ambiciozni zamjenik Branch Connally odluči kandidirati protiv njega za mjesto šerifa, Longmire se osjeti izdanim, ali ostaje postojan u svojoj predanosti zajednici.

DRUGA SEZONA

Nakon što se u prvoj sezoni borio sa smrću svoje supruge i pokušavao si ponovno izgraditi život, u drugoj sezoni Longmire je pronašao svoj mir i pomirio se s gubitkom supruge, te se potpuno posvetio služenju svojem okrugu. No situacija neće predugo ostati idilična; ovo je samo zatišje pred buru. Waltov položaj na klimavim je nogama dok se u novim izborima za šerifa suočava sa suparnikom, vlastitim zamjenikom Branchom Connallyjem (Bailey Chase). Za to vrijeme Waltova desna ruka Vic Moretti (Katee Sackoff) bori se s duhovima prošlosti koje bi najradije htjela zaboraviti. Waltova kći Cady (Cassidy Freeman) traži odgovore o ubojstvu svoje majke, dok će Waltova moguća povezanost sa smrću ubojice njegove pokojne supruge potencijalno umiješati i njegova odana prijatelja Henryja Medvjeda Koji Stoji (Diamond Phillips) u istragu. Dok situacija postaje sve mračnija, Walt i njegovi pomoćnici ne libe se hrabro uhvatiti ukoštac s nemirom koji se opasno približava. Postavlja se pitanje kako će svatko od njih reagirati kada ih zahvati oluja koju nisu očekivali…

TREĆA SEZONA

U trećoj sezoni Walt se oporavlja od niza traumatičnih događaja. Njegov najbolji prijatelj Henry Medvjed Koji Stoji (Lou Diamond Phillips) završava u zatvoru nakon što je optužen za ubojstvo. Zamjenika šerifa Brancha Connallyja (Bailey Chase) ustrijelio je zagonetni „bijeli ratnik“, a Longmireova desna ruka, zamjenica Vic Moretti (Katee Sackhoff), nije sigurna je li se riješila progonitelja iz svoje prošlosti. Walt se mora riješiti tog bremena kako bi se pobrinuo da pravda bude zadovoljena, ali jedna osoba zna da to ne može učiniti sam – njegova kći Cady (Cassidy Freeman). Ona će na sudu nastojati skinuti ljagu s Henryjeva imena, dok Walt nastavlja razotkrivati mračne, zagonetne tajne okruga Absaroka. Što Walt dublje zadire u te misterije, sve je bliži otkrivanju pravog krivca za ubojstvo njegove žene.
Samo registrirani članovi mogu dodavati komentare
Registracija | Prijava

stani filmovi, domaci filmovi, dokumentarci, serije

za gledanje

online sa prevodom

besplatno

Dostupno na Android/iOS/Smart Tv uređajima


vezija za: android/iOS uređaje
copyme 2018