Once Upon a Time: Sezona 1 online sa prevodom

Once Upon a Time: Sezona 1
Glasova: 0
Kategorija: Once Upon a Time
Postavio: Tommy0412 (24 May 2017)
Pregleda: 850
Tags (Oznake): Jednom davno, Once Upon a Time: Sezona 1, Sezona 1, Once Upon a Time

podijeli na društvenim mrežama

Facebook Twitter Google Reddit

Once Upon a Time: Sezona 1


Opis

IMDb: link
NAZIV:

ORIGINALNI NAZIV:

GODINA:

TRAJANJE:

Minuta
ŽANR:

IMDB OCJENA:

BROJ GLASOVA:

JEZIK:

DRŽAVA:

REŽIJA:

SCENARIO:

GLAVNI GLUMCI:

RADNJA:

UPUTSTVO ZA KORIŠTENJE / PRIJAVI PROBLEM / PRONAĐI TREJLERKomentari
Tommy0412 1
Emma Swan (Jennifer Morrison, "Dr. House") zna se brinuti za sebe. Ona ima 28 godina i plaća jamčevine svojim klijentima. Bila je prepuštena samoj sebi od najranijih dana. No kada je Henry (Jared Gilmore, "Momci s Madisona"), sin kojega je davno dala na posvajanje, pronađe, sve se promijeni. Henry sada ima deset godina i očajnički mu treba Emmina pomoć. On vjeruje da Emma zapravo dolazi iz alternativnog svijeta i da je ona izgubljena kći Snjeguljice (Ginnifer Goodwin, "Velika ljubav") i Princa (Josh Dallas).

Prema njegovoj knjizi bajki, poslali su je od kuće kako bi je zaštitili od kletve zle kraljice (Lana Parrilla), kletve koja je zauvijek zatočila likove iz svijeta bajke, zamrznula ih u vremenu i dovela u naš moderni svijet.
Ime *:
Email:
Pretplati se:1
Sigurnosni kod *:

Keywords: Once Upon a Time: Sezona 1 Online s Prijevodom, Once Upon a Time: Sezona 1 sa Prevodom, Once Upon a Time: Sezona 1 Online sa Prevodom, Once Upon a Time: Sezona 1 Online sa titlovima, Once Upon a Time: Sezona 1 film uzivo, Once Upon a Time: Sezona 1 film online, Once Upon a Time: Sezona 1 Online, Once Upon a Time: Sezona 1 filmovi online, Once Upon a Time: Sezona 1 radnja filma, Once Upon a Time: Sezona 1 sadrzaj filma, Once Upon a Time: Sezona 1 stream, Once Upon a Time: Sezona 1 watch online, Once Upon a Time: Sezona 1 stream online, Once Upon a Time: Sezona 1 subtitles, Once Upon a Time: Sezona 1 filmoljupci, Once Upon a Time: Sezona 1 mojtv, Once Upon a Time: Sezona 1 o filmu, Once Upon a Time: Sezona 1 gledalica Once Upon a Time: Sezona 1 filmoljupci Once Upon a Time: Sezona 1 filmovita Once Upon a Time: Sezona 1 tvprofil Once Upon a Time: Sezona 1 filmonizirani Once Upon a Time: Sezona 1 filmonet Once Upon a Time: Sezona 1 filmativa Once Upon a Time: Sezona 1 filmovi24h Once Upon a Time: Sezona 1 filmovion Once Upon a Time: Sezona 1 forum.hr Once Upon a Time: Sezona 1 filmowood Once Upon a Time: Sezona 1 balkanje Once Upon a Time: Sezona 1 sinopsis, Once Upon a Time: Sezona 1 torrent, Once Upon a Time: Sezona 1 titlovi, Once Upon a Time: Sezona 1 popcorn srbija, Once Upon a Time: Sezona 1 download, Once Upon a Time: Sezona 1 720p, Once Upon a Time: Sezona 1 1280p, Once Upon a Time: Sezona 1 Full HD, Once Upon a Time: Sezona 1 4k (Ultra HD), watch movies online, movies online, full movies, free movies